• 0 Items - 0,00lei
    • No products in the cart.
COLECȚIA

Pragmatic Books

Colecție coordonată de IULIA DOBRE-TRIFAN

O colecție ancorată în realitate, despre ce poate face fiecare dintre noi, individual, și în echipe de oameni bine intenționați și responsabili.

Ciprian și Iulia Dobre-Trifan în Deșertul Negev

Îmi plac oamenii care vor și pot să trăiască în echilibru, să învețe din fiecare situație și să lase lumea un loc mai bun, pentru generațiile care vin.

De aceea inițiez proiecte vizionare și construiesc în jurul meu locuri și stiluri de a trăi și a lucra care onorează omul, binele, dreptatea și frumosul.

Pragmatic Books este o colecție ancorată în realitate, despre ce poate face fiecare dintre noi, individual, și despre ce putem realiza în echipe de oameni bine intenționați și responsabili pentru a ne asigura că lumea în care trăim devine, grație evoluției științifice și a cunoașterii umane, un loc din ce în ce mai civilizat și care respectă omul.

IULIA DOBRE-TRIFAN

/ Autor, Coach, Trainer, Globetrotter

Provocări și echilibru în Coaching Executiv Pragmatic

Îmbinând pasiunea pentru oameni cu educația în inginerie și drept și cu experiența de management și leadership, Iulia Dobre-Trifan inovează, prin coaching pragmatic executiv, o nouă paradigmă de leadership, ce poate fi utilă atât managerilor, liderilor, antreprenorilor, intraprenorilor, cât și coachilor, consultanților și altor specialiști care își centrează practica pe management și leadership. Disponibilă și în format eBook, în limba română, prin Google.

95,00lei TVA inclus

Răsfoiește cartea
GRATUIT

Bine te-am găsit, drag cititor, în partea întâi a aventurii tale de explorare a universului coachingului executiv pragmatic!

Pe parcursul a trei capitole scurte, Călătoria, Ghidul și Harta, îmi propun să îți arăt o imagine clară, de ansamblu și frumos colorată în nuanțe autentice, a tuturor lucrurilor interesante, utile și imediat aplicabile pe care le vei descoperi, alături de mine, pe parcursul lecturii.

Ești pregătit? Să începem!

În capitolele din partea a doua vei explora coachingul, în general, și coachingul executiv pragmatic, specializare a coachingului pe segmentul de clienți care include manageri, directori, șefi de echipe, antreprenori, intraprenori. Coachingul pragmatic este orientat către acțiune și către aplicabilitate concretă.

Abordarea pragmatică de coaching executiv, pe care o vei întâlni aici, este un stil de coaching pe care eu și colegii mei l-am inovat și dezvoltat, lucrând cu persoane și companii din medii de afaceri puternic tehnologizate, care reprezintă majoritatea mediilor de afaceri contemporane.

Aceasta este partea cea mai profundă a călătoriei din care am parcurs deja, împreună, partea de inițiere, în care ai aflat despre coaching, despre clienți și despre coachingul executiv pragmatic.

Următoarele 4 capitole, dedicate provocărilor de coaching executiv pragmatic, te vor transporta direct în mijlocul provocărilor autentice cu care se confruntă clienții cu care lucrăm, în calitatea noastră de coachi executivi pragmatici, iar capitolul despre echilibru te va ajuta să înțelegi soluțiile, așa cum le abordăm în coachingul executiv pragmatic.

Înscrie-te la newsletter

Ține-te la curent cu noile apariții din colecție

Îți place colecția?