Despre noi

EDITURA IDEILOR ORIGINALE ȘI AUTORILOR DEBUTANȚI

Bine ai venit la Pragmatic Publishing

“People say, ‘What advice do you have for people who want to be writers?’ I say, they don’t really need advice, they know they want to be writers, and they’re gonna do it. Those people who know that they really want to do this and are cut out for it, they know it.”

— R.L. Stine

Ce este Pragmatic Publishing?

Pragmatic Publishing este o nouă inițiativă a echipei Progsquad și reprezintă o editură tânără, care își propune să publice cărți pe o varietate de conținuturi. Motivația de a înființa această editură a venit din mai multe direcții. Pe de o parte, a venit din pasiunea echipei de a scrie și din dorința de a facilita demersul publicării unor cărți. Pe de altă parte, a venit din experiența noastră multidisciplinară de consultanță, în urma căreia am observat cum varietatea de idei complementare produce o reală valoare. Noi ne dorim să expunem această valoare prin scris.

Așadar, scriitorii sunt atât membrii echipei, cât și autori debutanți, care pot primi suport și consultanță din partea noastră pentru a realiza prima lor carte. Știm: e nevoie de motivație, încredere și implicare în această călătorie de a deveni autor!

Ne caracterizează lucrul în echipă, prin care construim o atmosferă plăcută și relaxată și, în același timp, care ne motivează să urmărim cu perseverență obiectivele pe care ni le propunem. Credem cu tărie în ambiția și entuziasmul nostru prin care am reușit de cele mai multe ori să generăm rezultate remarcabile!

Valorile noastre

  • Curiozitate

  • Viziune

  • Recunoaștere

  • Învățare

  • Creativitate

Puncte forte

Comunicăm experiențele și lecțiile proprii într-un mod pozitiv și amuzant.

Folosim informațiile și insight-urile din cărțile citite pentru a ne dezvolta un stil de scris propriu, personal.

Căutăm și găsim forța ideilor prin cuvinte concise, în cărți prezente și viitoare.

Observăm cu ușurință potențialul ideilor noi (chiar și în stadiu incipient) și al oamenilor (mai ales la început de carieră de autor, când direcțiile de creștere sunt foarte puțin vizibile și, totodată, numeroase).

Suntem deschiși către oameni și idei – suntem capabili să susținem scriitorii debutanți să găsească motivația necesară pentru a scrie și să dea, în același timp, un sens personal rolului de autor.

Lucrăm cu responsabilitate, profesionalism și perseverență – urmărim ceea ce ne propunem cu tenacitate și depunem efort constant pentru a ne atinge standardele profesionale.

ECHIPA EDITURII

Pragmatic Publishing

Iulia Dobre-Trifan
Iulia Dobre-Trifan
Director editorial
Ciprian Dobre-Trifan
Ciprian Dobre-Trifan
Tehnoredactor
Abonează-te la newsletter

Ține legătura