Author

Ciprian Dobre-Trifan

"Between stimulus and response, there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom. - Viktor E. Frankl, Man’s Search for Meaning"

În cei peste 12 ani de experiență în IT ca trainer, developer, arhitect, manager de proiect, pasiunea mea pentru arhitectura echipelor și a soluțiilor software m-a ajutat și mă ajută în continuare să observ și să definesc tipare de construcție și de comportament pentru sisteme complexe sociale, tehnologice, și să le studiez atât punctele de sinergie cât și cele distructive.

Author's books

Calendarul zâmbetelor realiste

65,00lei TVA inclus

Cum să zâmbești realist, în fiecare lună a anului? Cum să folosești dinamica specifică fiecărui anotimp, de la frigul dominator al iernii până la galbenul obsesiv al toamnei, ca să-ți aduci energie, prosperitate și voie bună la tine-n viață, în minte și în suflet?

Din decembrie până în noiembrie, lună de lună, cei 4 autori îți arată cum să înlocuiești oboseala cu energie. Din munții Măcinului până în țara Soarelui Răsare, cartea te inspiră și te învață cum să-ți alegi înțelept locațiile de vacanță. De la astenia de primăvară până la sportul de după sărbători, autorii îți împărtășesc din experiența lor de a transforma în ceva util fiecare parte a anului!

Disponibilă și în format eBook, în limba română prin Google și în limba engleză prin Amazon și Google.