3 octombrie

Lansare de Carte – Provocări și echilibru în coaching executiv pragmatic

Încarc Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

About The Event

Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1
București, România
3 octombrie 2019
18:30 - 20:30


Joi, 3 octombrie, ora 18.30, avem de lansat o invitație aparte: prima carte din colecția Pragmatic Books a editurii Pragmatic Publishing! Lansăm și provocăm … la citit cu efect pe termen mediu și lung.

“Provocări și echilibru în coaching executiv pragmatic” este o invitație într-un univers în care lucruri cunoscute au loc și semnificație aparte. O carte care merită să fie transpurorrrsă în realitatea de zi cu zi a celor care vor să se cunoască mai bine și care vor, în același timp, să-și optimizeze constant ritmul vieții profesionale.

Autoarea, Iulia Dobre-Trifan, valorifică în prima carte a unui autor român despre coaching atât experiența formării de specialitate, cât și pe cea a practicii în mediul de business într-o sinteză îndrăzneață, care provoacă și echilibrează.

Share:

RSVP

Bilete are not available as this eveniment has passed.

Comments(2)

  • Mirela Ivan

  • 1 an ago

  Buna ziua.

  Sunt interesata de aceasta carte. Mi-ar face placere sa particip la lansarea ei.

   • Ciprian Dobre-Trifan

   • 1 an ago

   Bună ziua! Mulțumim pentru interesul acordat cărții! V-am trecut pe lista de participanți și vă așteptăm la lansare pe 3 Octombrie. Dacă intervine ceva vă rugăm să ne anunțați printr-un email pe adresa office@progsquad.ro sau folosind formularul de contact de pe site.

Lasă un răspuns