Author

Andrei Cristian

"The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way – Marcus Aurelius (161-180)"

Inginer, consultant de management și pasionat de cărți, interesul pentru cărți îl am de când mă știu. Pasiunea pentru muncă și dorința continuă de dezvoltare personală mă motivează să învăț mereu lucruri noi, iar cărțile reprezintă un instrument important în acest sens. Pe partea de coaching tehnic, am absolvit cursul de Technical Coaching Bootcamp unde am învățat diverse metode de practicare a coachingului tehnic, în plan profesional. Consider că cititul este un obicei sănătos menit să ne dezvolte capacitatea de introspecție și auto-conștientizare.

Author's books

Calendarul zâmbetelor realiste

65,00lei TVA inclus

Cum să zâmbești realist, în fiecare lună a anului? Cum să folosești dinamica specifică fiecărui anotimp, de la frigul dominator al iernii până la galbenul obsesiv al toamnei, ca să-ți aduci energie, prosperitate și voie bună la tine-n viață, în minte și în suflet?

Din decembrie până în noiembrie, lună de lună, cei 4 autori îți arată cum să înlocuiești oboseala cu energie. Din munții Măcinului până în țara Soarelui Răsare, cartea te inspiră și te învață cum să-ți alegi înțelept locațiile de vacanță. De la astenia de primăvară până la sportul de după sărbători, autorii îți împărtășesc din experiența lor de a transforma în ceva util fiecare parte a anului!