Campania primăverii

Alege cartea și te premiem prin coaching!

Până pe 31 Martie SCRIE 2 RECENZII, ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER și

Primești 25% discount la Pachetele Achiever de coaching pragmatic până pe 30 Aprilie.

Suflete năstrușnice

26,25lei TVA inclus

Iulia Dobre-Trifan, autoarea cărților „Înainte”, „Provocări și echilibru în coaching executiv pragmatic” și unul din autorii cărții „Calendarul zâmbetelor realiste”, creează un volum de poezii prin care ne invită să ne îndreptăm către noi înșine pentru a redescoperi și a ne îngriji de fragilitatea năstrușnică a sufletului autentic, într-o lume tot mai concentrată pe forme și aparențe.

 

Prin suflet de vânt te lași purtat de transformarea, adaptabilitatea și frumusețea naturii.

 

Prin suflet de om admiri complexitatea, grația și puterea semenilor.

 

Prin suflet de pisică îți însușești detașarea, înțelepciunea și prezența vindecătoare a delicatelor feline.

 

Prin suflet de pribegie te deschizi către diversitatea, măreția și aventura lumii.

 

Împreună, ele reprezintă manifestări ale aceluiași suflet universal, ce se află la originea speranței, luminii și încrederii în triumful binelui, indiferent de circumstanțe. Fiecare, în felul propriu, te inspiră, te motivează și te încurajează să îți reevaluezi perspectivele, cu bucurie și deschidere către înțelepciunea creatoare a vieții, în toate formele ei.

Înainte

40,00lei TVA inclus

Iulia Dobre-Trifan, autoarea cărții „Provocări și echilibru în coaching executiv pragmatic” și unul din autorii cărții „Calendarul zâmbetelor realiste” creează un roman despre devenire, vindecare și curaj, ce se ramifică, pe durata a 40 de ani, întrețesând personaje complexe din lumi diferite, ce gravitează în jurul unei axe atemporale comune: dorința de fericire.

Lia, o femeie tenace, care lucrează cu succes, pe cont propriu, de mulți ani, începe un nou proiect, de suflet: o ceainărie în care oamenii obosiți vor putea să se odihnească și să își regăsească echilibrul.

Trecută prin întâmplări care i-au pus la încercare, de multe ori, voința și încrederea în drumul propriu, Lia este preocupată de a-i ajuta pe cei care au cu adevărat nevoie. Adună în jurul ei oameni talentați, alături de care dorința ei prinde formă și, zi de zi, ceainăria visată devine un loc protector, al inocenței.

Dar nu totul este ceea ce pare… Unii vizitatori ascund intenții întunecate. Atrași de lumina și frumusețea ceainăriei și lăsându-se în voia naturii lor prădătoare, atacă în moduri subtile și feroce.

Cum va reuși Lia să apere armonia prezentului de forțele tulburătoare ale acestora?

Disponibilă și în format eBook, în limba română prin Google și în limba engleză prin Amazon și Google

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Dezvoltă o viață activă fără efort

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Supraviețuiește în fiecare zi la lucru

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Pune-ți visul în practică

Oferta este valabilă pentru recenziile primite până pe 31 Martie 2020 inclusiv, și necesită să te abonezi la newsletterul nostru folosind formularul de mai jos. Pachetele Achiever de coaching pragmatic pot fi achiziționate cu discountul de 25% astfel obținut până pe 30 Aprilie 2020.

Ține-te la curent

Abonează-te la newsletter