Campania primăverii

Alege cartea și te premiem prin coaching!

Până pe 31 Martie SCRIE 2 RECENZII, ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER și

Primești 25% discount la Pachetele Achiever de coaching pragmatic până pe 30 Aprilie.

Epoca îndreptățirii

37,00lei TVA inclus

Ce se întâmplă când abundența de posibilități de care beneficiem din plin, astăzi, se întâlnește cu lipsa de responsabilitate personală și cu obișnuința de neasumare a unor obligații, oricare ar fi ele, aferente multitudinii de drepturi despre care credem că ni se cuvin?

Îndreptățire.

Fenomen. Istoric. Cultural. Social și uman. Economic.

Născută din confortul excesiv de care omul contemporan se bucură, grație tehnologiei și progresului civilizației, epoca îndreptățirii marchează o nouă vârstă istorică a societății omenești: vârsta supraabundenței de posibilități. Paradoxal, epoca îndreptățirii a creat un nou om: conflictual față de semeni și convins că totul i se cuvine, cu minim de efort.

Încotro merge societatea, când tot mai mulți oameni consideră că merită și că au o mulțime de drepturi, fără a își asuma și responsabilitățile care decurg, firesc, din aceste drepturi?

Disponibilă și în format eBook prin magazinele de profil din toată lumea. 

Calendarul zâmbetelor realiste

65,00lei TVA inclus

Cum să zâmbești realist, în fiecare lună a anului? Cum să folosești dinamica specifică fiecărui anotimp, de la frigul dominator al iernii până la galbenul obsesiv al toamnei, ca să-ți aduci energie, prosperitate și voie bună la tine-n viață, în minte și în suflet?

Din decembrie până în noiembrie, lună de lună, cei 4 autori îți arată cum să înlocuiești oboseala cu energie. Din munții Măcinului până în țara Soarelui Răsare, cartea te inspiră și te învață cum să-ți alegi înțelept locațiile de vacanță. De la astenia de primăvară până la sportul de după sărbători, autorii îți împărtășesc din experiența lor de a transforma în ceva util fiecare parte a anului!

Disponibilă și în format eBook prin magazinele de profil din toată lumea.

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Dezvoltă o viață activă fără efort

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Supraviețuiește în fiecare zi la lucru

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Pune-ți visul în practică

Oferta este valabilă pentru recenziile primite până pe 31 Martie 2020 inclusiv, și necesită să te abonezi la newsletterul nostru folosind formularul de mai jos. Pachetele Achiever de coaching pragmatic pot fi achiziționate cu discountul de 25% astfel obținut până pe 30 Aprilie 2020.

Ține-te la curent

Abonează-te la newsletter