Campania primăverii

Alege cartea și te premiem prin coaching!

Până pe 31 Martie SCRIE 2 RECENZII, ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER și

Primești 25% discount la Pachetele Achiever de coaching pragmatic până pe 30 Aprilie.

Pachetul Healer (9+3) de sesiuni individuale de coaching pragmatic

1.600,00lei TVA inclus

Acest serviciu face parte din oferta Pragmatic Coaching, marcă ProgSquad dedicată serviciilor de coaching profesionist, serviciu pe care ți-l oferim cu 25% discount în luna decembrie 2020.

Pachetul Healer ți se potrivește dacă te confrunți cu o situație mai degrabă complexă, care are efect în mai multe domenii ale vieții tale și/ sau implică mai multe persoane. Situația cel mai probabil necesită a renunța la unele obiceiuri și a-ți dezvolta abilități noi, precum și a învăța să privești din alte perspective, căutând soluția, mai degrabă decât vinovatul, către evenimente și rolurile persoanelor, inclusiv rolul tău, în generarea situației pe care o abordezi în coaching.

Sesiuni incluse: 12 sesiuni individuale de coaching, de câte 1 oră

Bonus: Kitul de coaching Healer (4 tutoriale, 4 exerciții de self-coaching ghidat, 2 stickere, 2 cărți și un speech motivațional de la coach-ul tău)

Pachetul Explorer (3+1) de sesiuni individuale de coaching pragmatic

800,00lei TVA inclus

Acest serviciu face parte din oferta Pragmatic Coaching, marcă ProgSquad dedicată serviciilor de coaching profesionist, serviciu pe care ți-l oferim cu 25% discount în luna decembrie 2020.

Pachetul Explorer ți se potrivește dacă ai de rezolvat o situație care necesită o înțelegere mai aprofundată, o analiză a evenimentelor, o abordare dintr-o perspectivă obiectivă, imparțială. Situația îți este relativ nouă și nu face parte din preocupările tale cotidiene, este foarte posibil să ai de trecut prin această situație o singură dată și ai nevoie de susținere, motivare și provocare pentru a te mobiliza să rezolvi.

Sesiuni incluse: 4 sesiuni individuale de coaching, de câte 1 oră

Bonus: Kitul de coaching Explorer (4 tutoriale, 4 exerciții de self-coaching ghidat, 2 stickere, 1 carte și un speech motivațional  de la coach-ul tău)

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Dezvoltă o viață activă fără efort

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Supraviețuiește în fiecare zi la lucru

Pachet Achiever de coaching pragmatic

Pune-ți visul în practică

Oferta este valabilă pentru recenziile primite până pe 31 Martie 2020 inclusiv, și necesită să te abonezi la newsletterul nostru folosind formularul de mai jos. Pachetele Achiever de coaching pragmatic pot fi achiziționate cu discountul de 25% astfel obținut până pe 30 Aprilie 2020.

Ține-te la curent

Abonează-te la newsletter