Blog

postare-calendar-mai-2020

„Profită de ocazia oferită de luna mai pentru a te detașa de stresurile, preocupările, task-urile, planurile și activitățile de zi cu zi pentru a petrece niște timp de calitate cu propriile gânduri, fie ele conștiente, inconștiente sau subconștiente, pentru a te cunoaște mai bine și a-ți antrena focusul gândirii și filtrarea ‘zgomotului’.”

~ Ciprian Dobre-Trifan, Calendarul zâmbetelor realiste

Resimți stresul celor 4 luni de muncă ce au trecut deja, fie pentru că îți mai rămân doar 8 luni pentru a-ți atinge obiectivele și a te adapta la contextul incert, fie pentru că abia aștepți vacanța și e încă incert că veri putea să o petreci altundeva decât în grădină sau în parc?

Te înțelegem perfect. Și noi resimțim același stres. Am deschis însă imediat Calendarul zâmbetelor realiste la luna Mai pentru a ne reîncărca bateriile cu pozitivitate realistă și am redescoperit în paginile sale capitolul Meditația.

Meditația poate fi un instrument foarte eficient pentru a-ți regăsi și menține echilibrul și concentrarea. Pomii înfloresc, parcurile explodează de miresme florale și culoare, îndemnându-ne la meditație. Luna mai are și un subiect deja pregătit pentru această meditație, încă din prima zi: munca.

Pentru a aprofunda subiectul meditației și a ne încărca cu pozitivitatea realistă pe care luna Mai ne-o poate aduce, te invităm să citești Calendarul zâmbetelor realiste, disponibil prin magazinul nostru online, prin eMag și în librăria Seneca Anticafe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *