Blog

postare-calendar-mai-2020

„Profită de ocazia oferită de luna mai pentru a te detașa de stresurile, preocupările, task-urile, planurile și activitățile de zi cu zi pentru a petrece niște timp de calitate cu propriile gânduri, fie ele conștiente, inconștiente sau subconștiente, pentru a te cunoaște mai bine și a-ți antrena focusul gândirii și filtrarea ‘zgomotului’.”

~ Ciprian Dobre-Trifan, Calendarul zâmbetelor realiste

Resimți stresul celor 4 luni de muncă ce au trecut deja, fie pentru că îți mai rămân doar 8 luni pentru a-ți atinge obiectivele și a te adapta la contextul incert, fie pentru că abia aștepți vacanța și e încă incert că veri putea să o petreci altundeva decât în grădină sau în parc?

Te înțelegem perfect. Și noi resimțim același stres. Am deschis însă imediat Calendarul zâmbetelor realiste la luna Mai pentru a ne reîncărca bateriile cu pozitivitate realistă și am redescoperit în paginile sale capitolul Meditația.

Meditația poate fi un instrument foarte eficient pentru a-ți regăsi și menține echilibrul și concentrarea. Pomii înfloresc, parcurile explodează de miresme florale și culoare, îndemnându-ne la meditație. Luna mai are și un subiect deja pregătit pentru această meditație, încă din prima zi: munca.

Pentru a aprofunda subiectul meditației și a ne încărca cu pozitivitatea realistă pe care luna Mai ne-o poate aduce, te invităm să citești Calendarul zâmbetelor realiste, disponibil prin magazinul nostru online, prin eMag și în librăria Seneca Anticafe.

Lasă un răspuns